Nettisivut

Tehokkaat nettisivut ovat selkeät, helposti päivitettävät, toimivat saumattomasti eri laitteilla ja löytyvät hyvin hakukoneilla.

Tyyliisi ja toimialaasi sopivien responsiivisten nettisivujen suunnittelu ”avaimet käteen” -periaatteella alk. 300 € (+ alv. 24 %)

Saat valmiit, laadukkaat esittelysivut yrityksellesi tai toiminnallesi ja opastuksen sivujen sisällön päivittämiseen verkossa (WordPress -julkaisujärjestelmä). Tekstin ja kuvien käsittely nettisivuille sisältyy hintaan, muttei itse sisällöntuotanto (tilaaja vastaa aineistosta). 

Nettisivujen suunnittelu sisältää rakenteellisen hakukoneoptimoinnin ja SEO-lisäosan asennuksen, sekä työkalun kävijämäärien seurantaan. Kotisivujen palvelintila ja verkkotunnus ei sisälly hintaan, kotisivutila maksaa yleensä n. 50 € – 100 € / vuosi, verkkotunnus 10 € – 15 € / vuosi. Opastus webhotellin ja verkkotunnuksen hankintaan veloituksetta.

Referenssejä

www.mirjamiliimatainen.com 

Visuaaliset kotisivut ammattivalokuvaajalle.

 

www.miiakiiskinen.fi

Sivuston tekninen toteutus asiakkaan layoutin mukaisesti. Täysin responsiivinen sivusto on toteutettu hyödyntäen ketterää yhden sivun navigointia!

www.hanhennokka.fi

Vuokramökkien kotisivut kahdella kielellä.